3D vizualizacija

U posljednje vrijeme na svim poljima izgradnje objekata, uređenju prostora, prezentaciji proizvoda i pregledu asortimana zahtijeva se i računalna 3D vizualizacija radi boljeg razumijevanja i lakšeg dolaska do željenih ciljeva.
Pomoću 3D vizualizacije možete prikazati svoj projekt ili proizvod prije nego što uopće započne realizacija. Kupac zasigurno lakše može sebi predočiti što kupuje gledajući foto realističan prikaz modela ili objekta. Što je kvalitetnija 3D vizualizacija, vjernije će biti prikazana cijela prezentacija. Pokažite svojim kupcima kako će Vaš projekt uistinu izgledati i prije nego što će biti izgrađen.

3D eksterijer

3D vizualizacija eksterijera obuhvaća arhitektonske objekte primjerice zgrade, kuće, ceste, mostove, parkove, poznate lokacije i slično.
Koristeći se detaljima i dodatnom teksturom dočaravamo što realniji prikaz i objekta i okoline.

3D interijer

Za uređenje unutrašnjosti vrlo je važno steći pravi dojam veličine i rasporeda prostorija.
3D vizualizacija interijera pruža mogućnost da se dočara prostornost te raspored namještaja.
3D vizualizacija interijera obuhvaća unutrašnjost arhitektonskih objekata (kuće, stanove, hotele, poslovne prostore, restorane, noćne klubove, dvorane i slično)
3D vizualizacija interijera također pruža mogućnost da se dočara izgled i raspored na sajmovima i poslovnim prezentacijama.

3D proizvod i 3D modeliranje (3D modeli)

3D vizualizacija proizvoda omogućuje pregleda detalja proizvoda, prezentaciju proizvoda prije same proizvodnje, virtualnu šetnju kroz 3D model u prostoru, virtualni model u realnoj pozadini i slično.

3D virtualizacija

3D virtualizacija pruža virtualnu šetnje kroz objekte, poslovne prostore, sajmove, panoramske interaktivne preglede

Za naše klijente važan je svaki detalj, a za nas je važan zadovoljan klijent. Kvaliteta, kratak rok izrade i kvalitetna usluga naše su prednosti.

Nudimo Vam...

  • Kvalitetnu uslugu
  • Korektan odnos
  • Povoljne cijene
  • Dostupnost 24/7

Gdje smo?

Slijedite nas